+90 216 387 46 64 Petrol İş Mahallesi Levent Sokak No : 13/1 Kartal / İstanbul
Koçtek Güvenlik
Ana Sayfa / Mantolama 2024

Mantolama 2024

Mantolama 2024

Kış Faturası Kabusu Bitti! Mantolama ile Serin Yazlar, Sıcak Kışlar Sizi Bekliyor!

Kış aylarında doğalgaz faturaları kabarıyor, yaz aylarında ise evinizin serinliğini muhafaza etmek mi istiyorsunuz? İşte size çözüm: Mantolama! Mantolama programı ile farklı ortamlar arasındaki ısı transferini engelleyerek hem ısınma hem de serinleme faturalarınızda %50'ye varan tasarruf sağlayabilirsiniz.

Mantolama Nedir?

Mantolama, tıpkı biz insanların giyinmesi gibi binaların da "giydirilmesi" işlemidir. Isı yalıtımı amacıyla yapılan mantolama programı, farklı katmanlardan oluşan bir sistemdir. MİMARCA olarak, 2001 yılından bu yana yaptığımız Ar-Ge çalışmaları ile binalarınızın özel ihtiyaçlarına göre 2024 yılı mantolama malzemeleri kullanıyoruz. Çünkü her binanın yalıtım ihtiyacı farklıdır. Bu nedenle mantolama yapılırken doğru malzeme seçimi ve uygulama tekniği çok önemlidir.

Mantolama Yapmanın Faydaları:

  • Doğalgaz ve elektrik faturalarınızda %50'ye varan tasarruf: Mantolama ile ısınma ve serinleme ihtiyacınız azalır, bu da faturada yarı yarıya tasarruf demektir.
  • Daha konforlu bir yaşam: Mantolama sayesinde evinizin içi kışın sıcak, yazın ise serin kalır. Bu sayede daha konforlu ve sağlıklı bir ortamda yaşarsınız.
  • Daha az nem ve küflenme: Mantolama, nemin duvarlara işlemesini engeller ve küf oluşumunu önler. Bu da evinizin daha sağlıklı bir ortam olmasını sağlar.
  • Daha estetik bir görünüm: Mantolama ve söve uygulaması ile binanızın dış cephesine estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz.
  • Artırılmış bina değeri: Mantolama, binanızın enerji performansını ve yalıtım değerini artırarak değerini de yükseltir.
  • Çevreye katkı: Mantolama, enerji tasarrufu sağlayarak hava kirliliğinin ve sera gazı emisyonlarının azalmasına katkıda bulunur.

Mantolama Nasıl Yapılır?

Mantolama işlemine başlamadan önce binanızın keşfi yapılmalı ve yalıtım ihtiyacı belirlenmelidir. MİMARCA olarak ücretsiz keşif hizmeti sunuyoruz. Keşif sonucunda, ısı yalıtım uzmanlarımız binanızın ihtiyacına uygun mantolama malzemesi listesini ve m2 fiyat teklifini hazırlar. Siz de bu bilgiler ışığında karar vererek mantolama işlemini MİMARCA'ya yaptırabilirsiniz. Alanında uzman ekibimiz gerekli tüm malzemeleri temin ederek, keşifte belirlenen sürede mantolama işlemini tamamlayacaktır.

Mantolama ile ilgili daha fazla bilgi almak ve ücretsiz keşif hizmeti için MİMARCA'yı arayabilirsiniz.

Unutmayın, mantolama sadece bir yatırım değil, aynı zamanda bir kazançtır!

Kampanyalar